IT-ydelser:

dfsd
fsddfsd

IT-Rådgivning

For dig der har brug for taktiske og/eller strategiske råd til hvordan du kan bringe din virksomhed igennem en digital rejse. Mangler i en digital strategi eller vil i have nogle friske øjne på jeres eksisterende? Skal i til at lave et IT projekt men har brug for lidt hjælp? Sidder i med et projekt der ikke må fejle?

Vi sender eksperter med styr på samspillet mellem teknik og forretning som kan hjælpe jer godt videre.

IT-Brandslukning

For dig som er gået i gang med et IT projekt men hvor i ikke får de resultater i forventer. Sidder i med et IT projekt hvor budgettet er skredet? Kan i ikke blive færdige til tiden? Retter i fejl på fejl men bliver ved med at finde flere?

Vi har set mange IT projekter og ved hvor uoverskueligt det kan være. Vi kan sætte struktur på projektet igen og få det tilbage på ret køl.

Kode Review

For dig som er produktejer men vil være sikker på at kvaliteten er I orden. Vi går din projekt/kode igennem og vurdere kvaliteten på en let forståelig måde. Derudover laver vi afrapportering af hvilke konsekvenser det har for jeres forretning således at I får et beslutningsgrundlag samt forslag til hvordan I kan løse problemet eller reducere risikoen.